dijous, 22 de març del 2012

L' Agulla Màgica: idees i més Manualitats Per Aprendre

L'Agulla Màgica? què és l'agulla màgica? doncs és una eina, una agulla, que dóna nom a una tècnica de brodat que és molt original i que actualment està molt de moda. Fa temps que una amiga me'n va parlar, precisament en motiu del Creativa 2011 (pots llegir el que vaig escriure sobre la fira AQUÍ), ja que un dels cursos que s'impartien a la mostra creativa era el de la tècnica de brodat que es feia amb una agulla molt especial, se'n diu màgica perquè sembla que ni fil ni agulla hi siguin, broda com per art de magia! bé, la qüestió és que ens va semblar interessant d'aprendre-ho, però com tot allò que per A o per B es posa de moda... ens vam quedar sense lloc... Per a més detalls sobre la història sobre aquesta tècnica pots veure aquest vídeo on surt Laura Ameba, la persona que imparteix els cursos.


¿La Aguja Mágica? ¿qué es la aguja mágica? pues es una herramienta, una aguja, que da nombre a una técnica de bordado que es muy original y que actualmente está muy de moda. Hace tiempo que una amiga me habló de ello, precisamente en motivo del Creativa 2011 (puedes leer lo que escribí sobre la feria AQUÍ), ya que no de los cursos que impartian en la muestra creativa era el de la técnica de bordado que se hacía con una aguja muy especial, se le llama mágica porqué parece que ni aguja ni hilo no estén, ¡borda como por arte de magia! bien, pues el tema es que nos pareció interesante de aprenderlo, pero como todo aquello que por A o por B se pone de moda... nos quedamos sin sitio. 

Però ara... després de molt de temps i quasi quan ja ni pensava en el tema... tatxan!!!! 
Pero ahora... despés de mucho tiempo y casi cuando ya ni pensaba en el tema... ¡¡tachan!!
Info extreta del blog http://somechicstuff.blogspot.com.es


Així que, ara no hi ha excusa! ja m'hi he apuntat! i si t'interessa apuntar-te, encara hi ha places! l'horari serà de 16h a 19h. al Bar Gilda de Lleida i el preu és de 35€ amb material inclòs. Si vols inscriure't envia un mail a somechicstuff@gmail.com. I perquè vegis algunes de les cosetes que es poden fer amb aquesta tècnica et deixo algunes fotos!

Así que, ¡ahora no hay escusa! ya me he apuntado, ¡aún quedan plazas! el horario será de 16h a 19h al Bar Gilda de Lleida y el precio es de 35€ con material incluido. Si te quieres apuntar envia un mail a somechicstuff@gmail.com.Y para que veas algunas de las cositas que se pueden hacer con esta técnica te dejo algunas fotos!

Havies sentit a parlar de l'agulla màgica? t'agraden les manualitats?
¿Habías oído a hablar de la aguja mágica? ¿te gustan las manualidades?

Ah! per si encara no tens la revista Kireei (més informació AQUÍ)  ens queden els últims exemplars del número 1, pots comprar-lo a la nostra pàgina web i introduint el codi: Kireei12 tindrás un 50% de descompte en les despeses d'enviament, t'animes?   
 
Ah! por si aún no tienes la revista Kireei (más información AQUÍ) nos quedan los últimos ejemplares del número 1, puedes comprarlo en nuestra pàgina web e introduciendo el código Kireei12 tendrás un 50% de descuento en los gastos de envío, ¿te animas

?

Font: http://somechicstuff.blogspot.com.es, http://duduadudua.blogspot.com.es
 

6 comentaris:

Gràcies pel teu comentari! // ¡Gracias por tu comentario! // Thanks to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...